Rólam

profil_pastorbot5

Pásztor Tamás vagyok, én vagyok a karikatúrakészítés.hu vezető rajzolója. Gyerekkorom óta foglalkozok rajzolással, képregénnyel, illusztrációkkal és animációkkal, és már több mint tíz éve karikatúrák készítésével. A képregények rajzstílusa áll hozzám a legközelebb, ezért formáltam a karikatúráim stílusát ebbe az irányba. Napi szinten használok grafikai eszközöket, programokat, és folyamatosan figyelem az általam nyújtott illusztrációs szolgáltatásokhoz kapcsolódó trendeket, technikai fejlődéseket, változásokat.

Művészeti vezetőként egy hazai alkotókból álló illusztrációs és animációs csapatot működtetek Pastorbot néven, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt itthoni és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Az a küldetésem, hogy igényes, minőségi munkák alapján jó hírét keltsük a hazai kézből származó illusztrációknak és animációknak. Amennyiben egy ilyen csapathoz szeretnél tartozni, referenciáiddal keress meg bátran!

Ha karikatúrát szeretnél, írj bátran a MEGRENDELÉS menüpontban található üzenetküldőn keresztül –  24 órán belül válaszolok!

Pásztor Tamás vezető rajzoló
művészeti vezető
www.karikaturakeszites.hu
www.pastorbot.com